Συχνές Ερωτήσεις

Ερ.: Ποιες ιατρικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στο Γ.Ν.Μ. για ασθενείς εξωτερικού;
A: Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας, συμπεριλαμβανομένων και πέντε διεπιστημονικών κέντρων φροντίδας, που είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για καινοτομίες στον καρκίνο, σε πεπτικές διαταραχές, στην καρδιακή νόσο, στη μεταμόσχευση, και στην αγγειακή ιατρική. Μέσω του νοσοοκομείου Γ.Ν.Μ. για Παιδιά (MassGeneral Hospital for Children), παρέχουμε επίσης ένα πλήρες φάσμα παιδιατρικών υπηρεσιών υγείας. Δείτε τον πλήρη κατάλογο των κέντρων και υπηρεσιών στο Γ.Ν.Μ..

Ερ.: Πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνω στο Γ.Ν.Μ.;
A: Η διάρκεια της διαμονής σας εξαρτάται από την κατάσταση και τη θεραπεία σας, αλλά γενικά προτείνουμε να δώσετε στον εαυτό σας μια εβδομάδα έως 10 ημέρες, σε περίπτωση που χρειαστούν πρόσθετα τεστ ή θεραπείες μετά τη διαβούλευσή σας.

Ερ.: Πού μπορώ να μείνω ενώ είμαι υπό τη φροντίδα του Γ.Ν.Μ.; A: Μπορούμε να προτείνουμε μια σειρά από τοπικά ξενοδοχεία, πανδοχεία και διαμερίσματα προς ενοικίαση. Παρακαλώ δείτε τον πλήρη κατάλογο για τιμές και στοιχεία επικοινωνίας. Σας προτείνουμε να κλείσετε τη διαμονή σας αφού έχετε κλείσει ένα ραντεβού.

Συντονιστής ασθενούς εξωτερικού Anel Mejia (δεξιά) με μία ασθενή.
Συντονιστής ασθενούς εξωτερικού Anel Mejia (δεξιά) με μία ασθενή.

Ερ.: Μπορώ να εγγραφώ από το τηλέφωνο ;
A: Ναι, αλλά θα σας ζητήσουμε να εγγραφείτε επίσης και διαδικτυακά.

Ερ.: Ποιο είναι το κόστος της περίθαλψης στο Γ.Ν.Μ.;
A: Οι συντονιστές ασθενών θα σας δώσουν μια εκτίμηση με βάση τις υπηρεσίες που θα απαιτήσει η κλινική σας φροντίδα. Η εκτίμηση αυτή παρέχεται με βάση πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας κατά εκείνη τη χρονική στιγμή.

Ερ.: Θα καλύψει η ασφάλειά μου το κόστος των υπηρεσιών του Γ.Ν.Μ.;
A: Η κάλυψη εξαρτάται από το ασφαλιστικό συμβόλαιο του ασθενούς. Παρακαλούμε να επικοινωνήστε με την ασφαλιστική σας εταιρεία για να βεβαιωθείτε ότι θα καλύπτει τις υπηρεσίες σας στο Γ.Ν.Μ.. Κλινικές δοκιμές και πρωτόκολλα συνήθως δεν καλύπτονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες ή το κράτος.

Ερ.: Ποιες υπηρεσίες πρέπει να προπληρωθούν;
A: Ασθενείς που πληρώνουν οι ίδιοι αναμένεται να προπληρώσουν για όλες τις κατ 'επιλογήν ή προγραμματισμένες υπηρεσίες πριν να τους παρασχεθεί φροντίδα.

Ερ.: Πώς θα πρέπει να στείλω τα ιατρικά έγγραφά μου;
A: Μπορείτε να στείλετε ιατρικά αρχεία σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα πρέπει να στείλετε αντίγραφα σε έντυπη μορφή των ταινιών ή διαφανειών σας μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

Ερ.: Μπορώ να στείλω ιατρικά έγγραφα γραμμένα σε άλλες γλώσσες;
A: Όχι. Όλα τα έγγραφα πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα. Προτείνουμε τα αρχεία να μεταφραστούν στη χώρα σας για να αποφεύγονται τυχόν καθυστερήσεις.

Ερ.: Μεταφράζει το Γ.Ν.Μ. ιατρικά έγγραφα ;
A: Όχι. Είναι ευθύνη του ασθενούς να προσκομίσει τα έγγραφα στην αγγλική γλώσσα.

Ερ.: Διατίθενται υπηρεσίες διερμηνείας στο Γ.Ν.Μ.;
A: Ναι. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τον συντονιστή ασθενούς σας για το αν χρειάζεστε διερμηνέα για την επίσκεψή σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους ιατρικούς διερμηνείς μας.

Back to Top